Tid til ferie og golftur?

Tag på golfophold i Sønderjylland

Tid til ferie og golftur?

​Det er i løbet af de seneste år blevet populært at tage på golftur i Danmark, og særligt i Jylland er der rigtig mange gode golfbaner.

Kunne du tænke dig at tage på et golfophold i Sønderjylland, så kan du her på denne side finde en oversigt over en række forskellige overnatningsmuligheder, som vi kan anbefale. Vi har greenfee-aftaler med de fleste af hotellerne, så du har mulighed for at kombinere din ferie med din interesse for golf.

Der findes flere forskellige overnatningsmuligheder på VisitSønderborg. Her er der også mulighed for at finde flere seværdigheder og spisesteder i Sønderborg og omegn, så du kan få mest muligt ud af din golftur.

Kombiner din ferie med en golftur

Kunne du tænke dig at holde ferie på Als, så har vi hos Nordborg Golfklub et rigtigt godt tilbud til dig. Vi tilbyder nemlig en deal, hvor du kan spille al den golf, du drømmer om – enten i syv dage på vores fantastiske 18-hullers bane LINAK Course til en billig pris på kun 900 kroner, eller på vores Par 3-bane med seks huller for 500 kroner for hele familien.

Med dette tilbud kan du nyde en fantastisk golfferie, samtidig med at du får kvalitetstid sammen med familien.

.
.